Mat & øl





Vi bruker nordiske råvarer, og spiller på nordiske tradisjoner i maten vår. Alt lages med stolthet og naturligvis fra grunn av, under ledelse av vår erfarne kjøkkensjef Jonas Melin.

Velkommen inn for noe å drikke, spise, eller begge deler. Vi har noe for enhver! All handel av både mat og drikke foregår i baren av våre hyggelig og kunnskapsrike bartendere.

Middagsselskaper over 15 personer ber vi om å forhåndsbestille maten fra vår selskapsmeny. Se selskapsmeny her.





Dagens Meny

Denne menyen varierer med kokkenes kreativitet. Antall og type retter er konstant.

KJØTT:
260,-
Kyllingbryst med grønnsaker, pannestekte poteter og vermouth velute
Chicken breast with seasonal vegetables, pan fried potatoes and vermouth velute
Allergener: laktose
Øl-anbefaling: Brown Ale
Akevittanbefaling: Gammel Opland

FISK:
240,-
Pannestekt piggvar med byggryn, broccoli crudité,  asparges og hollandaisesaus
Turbot with barley, broccoli crudité, asparagus and hollandaise sauce
Allergener: laktose, fisk, selleri, egg, bygg
Ølanbefaling: Hveteøl
Akevittanbefaling: Gilde Taffel

SMØRBRØD:
155,-
Flank steak med aioli, tomater og parmesan
Flank steak with aioli, tomatoes and parmesan
Allergener: laktose, hvete, egg
Ølanbefaling: Amber ale 
Akevittanbefaling: Aulie akevitt

PØLSER:
210,-
Pølser med potetmos, kimchi, aioli, ketchup og fermentert agurk
Sausages with mashed potatoes, kimchi, ketchup, fermented cucumber and aioli
Allergener: laktose, sennep, egg
Ølanbefaling: IPA
Akevittanbefaling: Lysholm dbl cask

BLÅSKJELL:
175,-
Blåskjell med chili- og safransaus og krutonger
Blue mussels with chili- and saffron sauce and croutons
Allergener: skalldyr, hvete, laktose
Ølanbefaling: Saison
Akevittanbefaling: Fru Lysholm

SALAT:
175,-

Caesar Salat med hjertesalat, egg, kylling, Caesar dressing og krutonger
Caesar Salad with egg, chicken, Caesar dressing and croutons
Allergener: egg, fisk, hvete, melk, sennep
Ølanbefaling: Berliner Weisse
Akevittanbefaling: Gilde Grill

OST:
165,-
Kongeost, Rosalita, Konrad og Fønix. Servert med rosinpuré og flattbrød
Four kinds of Norwegian cheese, served with raisin pure and flatbread
Allergener: hvete, melk, rug
Ølanbefaling: Barleywine
Akevittanbefaling: Edel Portvin

DESSERT:
125,-
Hvit sjokoladekake, servert med hasselnøtter og passjonsfrukt

White chocolate cake, served with hazel nuts and passion fruit
Allergener: melk egg hvete
Ølanbefaling: Stout
Akevittanbefaling: Maquavit