Mat & øl





Vi bruker nordiske råvarer, og spiller på nordiske tradisjoner i maten vår. Alt lages med stolthet og naturligvis fra grunn av, under ledelse av vår erfarne kjøkkensjef Jonas Melin.

Velkommen inn for noe å drikke, spise, eller begge deler. Vi har noe for enhver! All handel av både mat og drikke foregår i baren av våre hyggelig og kunnskapsrike bartendere.

Middagsselskaper over 15 personer ber vi om å forhåndsbestille maten fra vår selskapsmeny. Se selskapsmeny her.





Dagens Meny

Denne menyen varierer med kokkenes kreativitet, Antall og type retter er konstant.

KJØTT:
260,-
Flankstek med potet gnocchi, stekt sopp, spinat og rødvinsaus
Striploin beef with potatoe gnocchi, panfried mushrooms and red wine sauce
Allergener: bygg, melk, hvete
Øl-anbefaling: Brown Ale
Akevittanbefaling: Gammel Opland

FISK:
240,-
Ovnsbakt Torsk med grønnsak risotto og XO saus
Oven baked cod with vegetable risotto and XO sauce
Allergener: melk, fisk, selleri
Ølanbefaling: Hveteøl
Akevittanbefaling: Gilde Taffel

SMØRBRØD:
155,-
«Pulled Pork» med bbq saus og pickles
Pulled pork with bbq sauce and pickles
Allergener: melk, fisk
Ølanbefaling: Amber ale 
Akevittanbefaling: Aulie akevitt

PØLSER:
210,-
Pølser med knuste potetpuré, kimchi og aioli

Homemade sausages with potatoe puré, kimchi and aioli
Allergener: melk
Ølanbefaling: IPA
Akevittanbefaling: Lysholm dbl cask

PAI:
175,-
Pai med tomat og ricotta, solsikkefrø og ruccola

Quiche with ricotta and tomato, sunflower seeds and ruccola
Allergener: melk, fisk, egg, hvete
Ølanbefaling: Saison
Akevittanbefaling: Fru Lysholm

SALAT:
175,-

Salat med stekt chevre og beter, blåbærdressing og hasselnøtter
Salad with chevre and beets, blueberry dressing and hazel nuts
Allergener: hasselnøtter
Ølanbefaling: Berliner Weisse
Akevittanbefaling: Gilde Grill

OST:
165,-
Kongeost, Rosalita, Konrad og Fønix. Servert med rosinpuré og flattbrød
Four kinds of Norwegian cheese, served with raisin pure and flatbread
Allergener: hvete, melk, rug
Ølanbefaling: Barleywine
Akevittanbefaling: Edel Portvin

DESSERT:
125,-
Hvit sjokoladekake, servert med hasselnøtter og passjonsfrukt

White chocolate cake, served with hazel nuts and passion fruit
Allergener: melk egg hvete
Ølanbefaling: Stout
Akevittanbefaling: Maquavit