Mat & øl





Vi bruker nordiske råvarer, og spiller på nordiske tradisjoner i maten vår. Alt lages med stolthet og naturligvis fra grunn av, under ledelse av vår erfarne kjøkkensjef Jonas Melin.

Velkommen inn for noe å drikke, spise, eller begge deler. Vi har noe for enhver! All handel av både mat og drikke foregår i baren av våre hyggelige og kunnskapsrike bartendere.






Dagens Meny

Denne menyen varierer med kokkenes kreativitet, Antall og type retter er konstant.

 

KJØTT:
260,-
Ytrefilet av hest, med knuste poteter, sopp, spinat og portersaus
Horse sirloin with crushed potatoes, mushrooms, spinage and porter sauce
Allergener: bygg, hvete, sennep
Øl-anbefaling: Brown Ale
Akevittanbefaling: Gammel Opland

 

FISK:
240,-
Ovnsbakt Torsk med knuste poteter, savoykål, bacon og saffran saus
Oven baked cod with crushed potatoes, savoy cabbage, bacon and saffron sauce
Allergener: melk, fisk, selleri
Ølanbefaling: Hveteøl
Akevittanbefaling: Gilde Taffel

 

SMØRBRØD:
155,-
«Pulled Pork» med bbq saus og pickles
Pulled pork with bbq sauce and pickles
Allergener: melk, fisk
Ølanbefaling: Amber ale 
Akevittanbefaling: Aulie akevitt

 

PØLSER:
210,-
Pølser med knuste poteter, syltet løk og agurk

Homemade sausages with crushed potatoes, pickled onion and cucumber
Allergener: melk
Ølanbefaling: IPA
Akevittanbefaling: Lysholm dbl cask

 

PAI:
175,-
Pai med Västerbottenost med røkt laks, lakserogn og spinat

Cheese quiche with smoked salmon, salmon roe and spinage
Allergener: melk, fisk, egg, hvete
Ølanbefaling: Saison
Akevittanbefaling: Fru Lysholm

 

SALAT:
175,-

Salat med stekt chevre og beter, blåbærdressing og hasselnøtter
Salad with chevre and beets, blueberry dressing and hazel nuts
Allergener: hasselnøtter
Ølanbefaling: Berliner Weisse
Akevittanbefaling: Gilde Grill

 

OST:
165,-
Blå Mandag med rosinpuré og flattbrød
Blue Monday blue cheese with raisin pure and flatbread
Allergener: hvete, melk, rug
Ølanbefaling: Barleywine
Akevittanbefaling: Edel Portvin

 

DESSERT:
125,-
Sitronterte med italienske marengs, bjørnbær chutney og vineddik sorbét

Lemon tarte with Italian marengue, black berry chutney and wine vinegar sorbet
Allergener: melk egg hvete
Ølanbefaling: Stout
Akevittanbefaling: Maquavit